Rikkalik värv ja aroom on garanteeritud: mida lisada pirnide kompotile, et see oleks veel maitsvam

Rikkalik värv ja aroom on garanteeritud: mida lisada pirnide kompotile, et see oleks veel maitsvam

Kompot on ilmselt kõige levinum viis pirnide saagi talveks säilitamiseks.

Täna jagame teiega järjekordse retsepti ja räägime, milliseid marju pirnidele lisada, et joogi maitse tõuseks uuele tasemele.

Aga kõigest järjekorras.

Pirnide kompoti valmistamiseks tuleb puuviljad korralikult pesta ja panna kolme liitrisesse purki.

Lisaks pirnidele lisage purki ka käputäis aroniasid (mustad marjad).

Need marjad on meeldiva hapuka-magusa, terava maitsega, kuid neid värskelt süüa armastavaid inimesi on vähe.

Kompotis on aronia aga just õige: mustika abil saate kompoti värvi küllastavamaks muuta ja sellele ainulaadse aroomi anda.

Nüüd valage purgi sisu üle keeva veega ja oodake 10 minutit. Määratud aja möödudes tuleb vesi ära valada, seejärel korratakse protseduuri: marjad valatakse uuesti üle keeva veega 10 minutiks.

Teisel korral valage vesi potti ja lisage 300 g suhkrut. Jääb üle valada puuviljad siirupiga üle ja keerata purk kinni.

More From Author

Kuidas kartulit keeta, et see oleks eriti aromaatne ja maitsev: mitte kõik perenaised ei tea seda

Kuidas kartulit keeta, et see oleks eriti aromaatne ja maitsev: mitte kõik perenaised ei tea seda

Kuidas kiirendada kartulite keetmist: kogenud perenaised jagasid 2 saladust

Kuidas kiirendada kartulite keetmist: kogenud perenaised jagasid 2 saladust