Igal kogenud perenaisel on varuks erinevad saladused ja nipid, mis aitavad tal erinevates olukordades.
Toiduvalmistamine on üks olulisemaid kodutöid, sest kogu perele tuleb pakkuda maitsvat hommiku-, lõuna- ja õhtusööki.
Seetõttu on kulinaarsed nipid väga levinud ja kasulikud.
Mõnikord ei tea me, milles nende olemus seisneb.
Näiteks paljud kogenud perenaised töötlevad enne toiduvalmistamist poti sisemust tükiga võid.
Mida see annab
Esiteks tasub märkida, et igale toidule, mida hakkate valmistama, lisandub kerge võimaitse. Väike võikogus pole veel ühelegi roale kahju teinud.
Kuid see pole peamine argument.
Esiteks aitab võid kontrolli alla võtta vett, mis kipub kuumtöötlemisel „põgenema”. Tänu sellele lihtsale nipile võite suppi või puljongit keetmise ajal julgelt pliidist eemale minna.
Ärge kartke, et roog muutub rasvaks või maitsetuks: võid sellist mõju kindlasti avaldada ei saa.