Enamikul juhtudel töötavad perenaised porganditega iga päev: seda köögivilja kasutatakse enamiku koduse toidu valmistamisel.
Toote populaarsus on kergesti seletatav ka sellega, et porgandil on suurepärane keemiline koostis.
Kui lisada see oma toidusedelisse, on võimalik oluliselt parandada oma tervist. Oluline on meeles pidada, et toote eeliseks on see, et köögivili ei karda kuumtöötlemist. Seetõttu võib seda julgelt valmistada.
Miks kogenud perenaised hõõruvad toodet fooliumiga
On teada, et märkimisväärne osa toitaineid võib sisalduda porgandi koores. Kuid see on alati peidetud liiva ja tolmu kihti.
Kui kasutada klassikalist noa või köögiviljakoorijat, läheb liiga palju porgandit prügikasti, kuna need vahendid eemaldavad suure kihi.
Selle asemel tasub toimida teisiti.
Soovi korral võib porgandid pesta ja kuivatada. Seejärel tuleb fooliumist vormida sobiva suurusega pall ja alustada toote töötlemist. Peagi märkate, et eemaldate õhukese kooriku.
Tänu sellele jääb suur osa toitaineid puutumata.