Mida lisada praetud kartulitele maitse ja värvi parandamiseks: kokad jagasid oma nipid

Mida lisada praetud kartulitele maitse ja värvi parandamiseks: kokad jagasid oma nipid

Kogenud kokadel on alati olemas tõhusad meetodid, mis aitavad valmistada isegi tavalist põhirooga nii, et isegi gurmaanid jäävad vaimustusse.

Huvitav fakt on see, et tegemist ei ole alati haruldaste või kallite koostisosadega.

Kuidas parandada kartuli maitset ja värvi

Hea taimne õli

Kui teie taimne rasv on ebameeldiva maitsega, siis roog läheb rikutud: kartul reageerib tundlikult mis tahes muudele lõhnadele ja maitsetele.

Kartuli maitse parandamiseks võib taimeõlile lisada võid. Samuti on suurepärane lahendus kasutada seapeki.

Kurkum

Kui te armastate kuldpruune praetud kartulit, siis kurkum aitab saavutada soovitud tulemuse ilma liigsete raskusteta.

Samuti on kurkumil hea koostis, mis muudab roa palju tervislikumaks.

Suitsutatud paprika

See variant sobib ideaalselt gurmaanidele, kes armastavad huvitavaid lahendusi ja ebatavalisi kombinatsioone. Praetud kartuli maitse sobib suurepäraselt suitsutatud paprikaga.

Kerge suitsune aroom teeb roa ainult paremaks.

More From Author

Mida teha, kui valmis liha on kõva: ära viska seda ära

Mida teha, kui valmis liha on kõva: ära viska seda ära

Kuidas valmistada maitsvat kastet lihapallidele: see paneb kõik rõõmustama

Kuidas valmistada maitsvat kastet lihapallidele: see paneb kõik rõõmustama