Kogenud kokadel on alati olemas tõhusad meetodid, mis aitavad valmistada isegi tavalist põhirooga nii, et isegi gurmaanid jäävad vaimustusse.
Huvitav fakt on see, et tegemist ei ole alati haruldaste või kallite koostisosadega.
Kuidas parandada kartuli maitset ja värvi
Hea taimne õli
Kui teie taimne rasv on ebameeldiva maitsega, siis roog läheb rikutud: kartul reageerib tundlikult mis tahes muudele lõhnadele ja maitsetele.
Kartuli maitse parandamiseks võib taimeõlile lisada võid. Samuti on suurepärane lahendus kasutada seapeki.
Kurkum
Kui te armastate kuldpruune praetud kartulit, siis kurkum aitab saavutada soovitud tulemuse ilma liigsete raskusteta.
Samuti on kurkumil hea koostis, mis muudab roa palju tervislikumaks.
Suitsutatud paprika
See variant sobib ideaalselt gurmaanidele, kes armastavad huvitavaid lahendusi ja ebatavalisi kombinatsioone. Praetud kartuli maitse sobib suurepäraselt suitsutatud paprikaga.
Kerge suitsune aroom teeb roa ainult paremaks.