Kuidas restoranikokad praevad muna, et roog oleks külluslik ja maitsev: kulinaarsed nipid

Kuidas restoranikokad praevad muna, et roog oleks külluslik ja maitsev: kulinaarsed nipid

Hoolimata asjaolust, et muna kuulub kõige lihtsamate roogade hulka, tekivad selle valmistamisel pidevalt aktuaalsed küsimused.

See on seotud asjaoluga, et erinevate kokkade praetud munade maitseomadused on alati erinevad.

Enamikul juhtudel sõltub see mitte ainult valmistamistehnikast, vaid ka valmistamiseks valitud toodetest. Samuti on oluline valida õli, millel muna praetakse.

Mis on parim valik praadimiseks, et saavutada maksimaalne maitse ja aroom?

Klassikaline variant on rafineeritud taimeõli, kuna see talub kõrget kuumtöötlemise temperatuuri, ei põle ega eralda kantserogeenseid aineid. Kuid sellisel rasval puudub maitse.

Seetõttu võivad kogenud kokad taimeõlile lisada tükikese võid. Sel juhul muutuvad munad õrnaks, maitsvaks ja äärmiselt isuäratavaks. Praetud munad omandavad õrna võimaitse, mis muudab roa unustamatuks.

Samuti võib proovida kasutada kaloririkastamat varianti. See on searasv. Tänu sellele tootele muutuvad munad uskumatult aromaatseks.

Siiski ei tohi unustada, et selliseid praadimisviise ei tohiks regulaarselt kasutada, kuna see võib kaasa tuua kaalutõusu. Aga mõnikord võib endale lubada ideaalset isuäratavat toitu.

More From Author

Kuidas küpsetada kartulit ahjus nii, et see maitseks paremini kui praetud kartul: mitte kõik perenaised ei tea seda

Kuidas küpsetada kartulit ahjus nii, et see maitseks paremini kui praetud kartul: mitte kõik perenaised ei tea seda

Kuidas õigesti küüslauku riivida: meetod laiskadele koduperenaistele

Kuidas õigesti küüslauku riivida: meetod laiskadele koduperenaistele