Küüslauguküünt riiviga peenestamiseks peate tegema terve rea toiminguid.
Esimene samm, mis tuleb teha, on loomulikult küüslaugu koorimine.
Kui see on tehtud, on kätte jõudnud riivimise aeg, kuid siin on üks probleem: tavaliselt ei jää väikesest küüslauguküüsest midagi järele – see on justkui „laiali määrdunud” köögiriistade pinnale.
Tuleb võtta veel üks küüslauguküünt ja alustada kõike uuesti, et koguda vajalik kogus vürtsikat lisandit roale.
Sellest olukorrast võidukalt väljuda aitaks lihtsa küüslauguvajaja kasutamine, kuid sellist eset ei ole igas köögis.
Seetõttu tuleb leppida sellega, mis on, ja kasutada küüslaugu riivimise jaoks riivimismasinat.
Kui aga enne riivile kilekoti peale paned, saad kõik need raskused vältida.
Kogu küüslaugumass jääb kilekotile ja sa ei pea isegi riivi puhastama, sest väikesed tükid jääksid traditsioonilise meetodi kasutamisel riivi avadesse kinni.