Kuidas õigesti kilu tükeldada: kiire viis luude eemaldamiseks

Kuidas õigesti kilu tükeldada: kiire viis luude eemaldamiseks

Tavaliselt kasutatakse kilu filee luudest eraldamiseks noa, kuid kala suuruse tõttu ei ole see meetod eriti mugav.

Kui teil on vaja tükeldada kilogramm kala, riskite veeta köögis mitu tundi.

Kui aga kasutate selle artikli eluhäkki, kiireneb protsess märkimisväärselt.

Kogu saladus seisneb selles, et ühe noa asemel kasutatakse kahte kahvlit.

Tegutseda tuleb järgmiselt.

Esmalt asetage kala lõikelaudale ja seejärel suruge kahvliga kala pea vastu tasasele pinnale.

Teise kahvliga, täpsemalt selle küljega, tuleb filee lõigata selgroo juurde ja liigutada seda peast sabani.

Nagu võite arvata, tuleb kala protsessi lõpetamiseks teise küljele pöörata ja kogu protsess uuesti korrata.

Seda „retsepti” saab aga täiustada: selle asemel, et kilu ümber pöörata, tõstke ühe kahvlihammaga tema selgroog üles ja eraldage see alumisest fileest, seejärel eraldage alumine filee peast.

Selle tulemusena saate mõne minutiga kergesti hakkama terve mäe väikeste kaladega.

More From Author

Kuidas õigesti küüslauku riivida: meetod laiskadele koduperenaistele

Kuidas õigesti küüslauku riivida: meetod laiskadele koduperenaistele

Miks kogenud perenaised hõõruvad enne toiduvalmistamist porgandeid fooliumiga: te üllatute

Miks kogenud perenaised hõõruvad enne toiduvalmistamist porgandeid fooliumiga: te üllatute