Mõnikord on vaja valmistada maitsev lisand võimalikult kiiresti, kuid kartulite keetmine võtab aega vähemalt 20 minutit.
Alati ei ole võimalik nii kaua oodata.
Eriti raske on oodata, kui tunned nälga. Seetõttu on võimalik kartulist maitsvat lisandit keeta palju kiiremini.
Millised 2 meetodit tasub proovida
Klassikaline keetmine väikese saladusega
Enne vee keemist ei erine keetmisprotsess klassikalisest. Isegi pärast vedeliku keemist võib lisada vajalikke vürtse ja maitserohelisi, et lisand maitseks paremini.
Seejärel lisame tükikese võid.
Tavaliselt on kartulid valmis juba kümne minuti pärast.
Mikrolaineahi
See seade tuleb sageli appi perenaisele, kui on vaja kiirendada mõne toote valmistamist. Kartulit saab samuti sel viisil valmistada.
Kartulid tuleb puhastada ja hoolikalt pesta. Seejärel lõigake mugulad kaheks osaks ja määrige neid õliga. Sel korral kasutatakse taimset õli.
Kartulit võib ka maitsestada vürtside ja soola seguga.
Garneering valmib kümne minuti jooksul teie mikrolaineahju maksimaalsel võimsusel.