Kui soovite valmistada maitsvaid hernestest roogi, tuleb veenduda, et kaunviljad on saavutanud vajaliku pehmuse.
Vastasel juhul on roogi nautimine keeruline.
Kogenud perenaised püüavad sellistel juhtudel osta purustatud herneid, kuna need muutuvad palju kiiremini pehmeks. Kuid on ka teisi viise.
Millised need on?
Sooda
Ärge kartke, et herned saavad kummalise maitse või muutuvad kahjulikuks. Sooda aitab lihtsalt kaunviljal kiiremini keeta.
Suure poti puhul, mille maht on kolm kuni neli liitrit, võetakse tavaliselt üks väike lusikatäis pulbrit.
Blender
See meetod võib tunduda väga originaalne, mistõttu on sellest kuulnud vähe inimesi. Kui otsustasite hernestest putru keeta, siis võite oma ülesannet oluliselt lihtsustada.
Selleks tuleb vajalik kogus kaunvilja panna blendrisse ja jahvatada suhteliselt peeneks.
Pärast sellist töötlemist kulub keetmiseks vaid viis minutit.